Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Servei de Conciliacions dels Serveis Territorials a Barcelona (EMT)  ( Més informació )
Adreça:
Carrèr Albareda, 2-4, Barcelona (08004) Barcelonès, Barcelona, Espanya
Telèfon:
-
Fax:
-
Horari:
De dilluns a divendres, de 9 a 13 h
Altres dades:

En el moment de comparèixer a la cita, cal aportar: -DNI/NIE o un document d'identificació assimilable del compareixent (original). -Noms i números de DNI o document d'identificació de les persones designades. -Si es tracta de persones jurídiques, els documents originals exhibits hauran d'acreditar les facultats de representació que s'indiquen a l'art. 5.2 del RD 2756/1979. En el cas d'escriptura de poders de substitució, ha de constar expressament la facultat de designar una tercera persona com a representant. -Si la representació és per a fora de Catalunya, cal aportar la citació de la conciliació.

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Emparament de donades

Informacion basica sus era proteccion de donades

Identificacion deth tractament:"Sieu electronica de l'Administracion de la Generalitat"

Responsable deth tractament: Direccion Generau de Servicis Digitals e Experiéncia Ciutadana. Departament dera Vicepresidéncia e de Politiques Digitaus e Territòri.

Finalitat deth tractament: hèr possible era comunicacion damb era ciutadania per quin canau que sigue e facilitar era identificacion e signatura peth canau electronic des persones qu'accedisquen ara Sedença electronica de l'Administracion dera Generalitat de Catalonha e la rèste d'mos previsti er era nòrma en vigor.

Legitimacion: exercici de poders publics.

b>Destinataris: administracions publiques catalanes e es sòns organismes restacadi.

Drets des persones interessades: sollicitar er accès, rectificacion o supression des donades, e era limitacion o oposicion ath tractament. Cau utilizar es formularis disponibles ena plana web deth Departament dera Vicepresidéncia e de Politiques Digitaus e Territòri.

Informacion addicionau: se voletz ampliar aguesta informacion podetz consultar era informacion detalhada deth tractament.