Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Servei de Conciliacions dels Serveis Territorials a Barcelona (EMT)  ( Més informació )
Adreça:
Carrer Albareda, 2-4, Barcelona (08004) Barcelonès, Barcelona, Espanya
Telèfon:
-
Fax:
-
Horari:
De dilluns a divendres, de 9 a 13 h
Altres dades:

En el moment de comparèixer a la cita, cal aportar: -DNI/NIE o un document d'identificació assimilable del compareixent (original). -Noms i números de DNI o document d'identificació de les persones designades. -Si es tracta de persones jurídiques, els documents originals exhibits hauran d'acreditar les facultats de representació que s'indiquen a l'art. 5.2 del RD 2756/1979. En el cas d'escriptura de poders de substitució, ha de constar expressament la facultat de designar una tercera persona com a representant. -Si la representació és per a fora de Catalunya, cal aportar la citació de la conciliació.

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: "Serveis i tràmits gencat"

Responsable del tractament: Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Tràmits.

Legitimació: missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.

Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gestió dels diferents serveis públics de la seva competència. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.

Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori .

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació detallada del tractament.