Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Oficina d'Atenció Ciutadana a La Cerdanya (Puigcerdà)  ( Més informació )
Adreça:
Plaça del Rec, 5, Puigcerdà (17520) Cerdanya, Girona, Espanya
Telèfon:
972880311
Fax:
-
Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 17 hores. Horari d'estiu (de l'1 de juliol al 31 d'agost): de dilluns a divendres de 9 a 15.00 hores. Horari de matí (de 9 a 14 h): 5 gener, 23 d'abril i 24 i 31 de desembre.
Altres dades:
Les Oficines d'Atenció ciutadana de la Generalitat ofereixen a la ciutadania informació i suport a la tramitació en relació a: - informació sobre l'organització i estructura de la Generalitat. - les característiques i fases dels procediments de la Generalitat. - la asstència a la tramitació dels serveis de la Generalitat. - el registre d'entrada de documents dirigits a totes les administracions públiques. Nota: Aquesta oficina no fa atenció telefònica

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Emparament de donades

Informacion basica sus era proteccion de donades

Identificacion deth tractament:"Sieu electronica de l'Administracion de la Generalitat"

Responsable deth tractament: Direccion Generau de Servicis Digitals e Experiéncia Ciutadana. Departament dera Vicepresidéncia e de Politiques Digitaus e Territòri.

Finalitat deth tractament: hèr possible era comunicacion damb era ciutadania per quin canau que sigue e facilitar era identificacion e signatura peth canau electronic des persones qu'accedisquen ara Sedença electronica de l'Administracion dera Generalitat de Catalonha e la rèste d'mos previsti er era nòrma en vigor.

Legitimacion: exercici de poders publics.

b>Destinataris: administracions publiques catalanes e es sòns organismes restacadi.

Drets des persones interessades: sollicitar er accès, rectificacion o supression des donades, e era limitacion o oposicion ath tractament. Cau utilizar es formularis disponibles ena plana web deth Departament dera Vicepresidéncia e de Politiques Digitaus e Territòri.

Informacion addicionau: se voletz ampliar aguesta informacion podetz consultar era informacion detalhada deth tractament.