Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Oficina d'Atenció Ciutadana a Girona  ( Més informació )
Adreça:
Plaça Pompeu Fabra, 1, Girona (17002) Gironès, Girona, Espanya
Telèfon:
-
Fax:
-
Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 17 h. Dissabtes, registre de 9 a 14 h, per serveis i tràmits cal demanar cita prèvia. Horari d'estiu (de l'1 de juliol al 31 d'agost): de dilluns a divendres de 9 a 15 h. Dissabtes, registre de 9 a 14 h, per serveis i tràmits cal demanar cita prèvia. Dies amb horari especial de 9 a 14 h (excepte si coincideixen en dissabte o festiu, que romandrà tancat): 5 de gener, 23 d'abril, 24 i 31 de desembre (24 i 31 de desembre per serveis i tràmits cal demanar cita prèvia). L'any 2018, els dissabtes següents romandrà tancat: 31 de març i 3 d'octubre.
Altres dades:
L'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona ofereix als ciutadans informació i suport en relació amb: - els serveis i l'organització de la Generalitat de Catalunya, - les característiques i fases dels diferents procediments que afecten l'Administració de la Generalitat de Catalunya, - la formalització d'impresos administratius i la redacció formal de sol·licituds, peticions i suggeriments dirigits a l'Administració, - la presentació i registre d'entrada de documents a lliurar a l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Nota: Aquesta oficina no realitza atenció telefònica.

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Protecció de dades

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en el fitxer automatitzat Serveis i tràmits gencat, la finalitat del qual és garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa Gencat Serveis i Tràmits. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3a planta, 08003 Barcelona. L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat.