Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Agència Habitatge/BCN-Diputació-Atenció presencial  ( Més informació )
Adreça:
Carrer de la Diputació, 92, Barcelona (08015) Barcelonès, Barcelona, Espanya
Telèfon:
932287200
Fax:
-
Horari:
De 9 a 14 hores, de dilluns a divendres
Altres dades:

MESURES COVID: recordem que és obligatori l'ús de mascaretes per accedir a l'oficina.

RESTRICCIONS: només es permet accedir una persona per a cada cita, tret de les persones que requereixin d'acompanyament. 

AVIS IMPORTANT: Per a adjudicacions d'habitatge i inscripció al Registre de Sol·licitants per a la ciutat de Barcelona us heu de dirigir a les oficines d'habitatge del Consorci de l'Habitatge de Barcelona; podeu trucar al 010.

INFORMACIO MOLT IMPORTANT, SI US PLAU, SEGUIU AQUESTES INSTRUCCIONS AMB PRECISIÓ Reserveu sempre les cites prèvies al vostre nom, tant si és persona física, com si és persona jurídica, ja que en el moment de presentar-vos a l'oficina us demanaran el document identificador. De no fer-ho així, les cites podran ser anul·lades. Cal que us presenteu i identifiqueu al mostrador de recepció 5 minuts abans de l'hora concertada, acreditant l'autorització/representació, si escau. Tanmateix, en el cas de gestories, associacions, federacions, sindicats, etc., caldrà que presenteu el vostre carnet professional, d'associat, d'afiliat, etc., per tal de poder accedir-hi. Recordeu que, si la persona que s'hi presenta no és el titular del tràmit, us caldrà acreditar l'autorització/representació adequadament per poder fer-vos l'entrega dels documents i/o poder accedir a informació protegida del titular. RECORDEU que si us presenteu al mostrador de recepció 5 min. més tard de l'hora concertada, per al bon funcionament de l'oficina, us anul·larem la cita sol·licitada i haureu de demanar torn i esperar que us atenguin.

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: "Serveis i tràmits gencat"

Responsable del tractament: Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Tràmits.

Legitimació: missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.

Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gestió dels diferents serveis públics de la seva competència. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.

Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori .

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació detallada del tractament.