Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Servei Comú Processal General del partit judicial de Blanes
Adreça:
Carrer Ter, 51, Blanes (17300) Selva, Girona, Espanya
Telèfon:
972347120
Fax:
972347106
Horari:
De nou a catorze hores
Altres dades:
El Servei Comú Processal General de Blanes dóna servei, de manera centralitzada, a les diferents oficines judicials del partit judicial, oferint-los un suport en tasques administratives o processals diverses. Entre d'altres tasques, assumeix la realització dels apoderaments apud acta, pels quals un ciutadà atorga la seva representació a un professional jurídic, als efectes d'un procediment judicial. És un tràmit totalment gratüit i amb el mateix valor que un apodrament notarial. Per agilitzar els tràmits és important haver facilitat les dades personals, adreça, telèfon mòbil de contacte i/o adreça de correu electròcic. El dia fixat per l'apoderament, cal aportar document acreditatiu suficient, i, pel cas de persones jurídiques, apoderament previ o escriptura de poders que faculti a atrogar l'apoderament.

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: "Serveis i tràmits gencat"

Responsable del tractament: Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Tràmits.

Legitimació: missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.

Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gestió dels diferents serveis públics de la seva competència. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.

Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori .

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació detallada del tractament.