Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Servei Territorial de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya a Tarragona
Adreça:
Carrer del Cardenal Vidal i Barraquer, 12-14, Tarragona Tarragonès, Tarragona, Espanya
Telèfon:
977247036
Fax:
-
Horari:
De 9 a 14 hores, de dilluns a divendres
Altres dades:
SITUACIÓ EXCEPCIONAL: D'acord amb les mesures mesures d'higiene i prevenció, recordem que és obligatori l'ús de mascaretes per accedir a l'oficina. També recordem que només es permet accedir una persona per a cada punt d'atenció. Si venen diverses persones, només en podrà accedir una i la resta hauran d'esperar a la sala d'espera o preferiblement a l'exterior, tret de les persones que requereixin d'acompanyament. INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT, SI US PLAU, SEGUIU AQUESTES INSTRUCCIONS AMB PRECISIÓ Reserveu sempre les cites prèvies al vostre nom, tant si és persona física, com si és persona jurídica, ja que en el moment de presentar-vos a l'oficina us demanaran el document identificador. De no fer-ho així, les cites podran ser anul·lades. Cal que us presenteu i identifiqueu al mostrador de recepció 5 minuts abans de l'hora concertada, acreditant l'autorització/representació, si escau. Tanmateix, en el cas de gestories, associacions, federacions, sindicats, etc., caldrà que presenteu el vostre carnet professional, d'associat, d'afiliat, etc., per tal de poder accedir-hi. Recordeu que, si la persona que s'hi presenta no és el titular del tràmit, us caldrà acreditar l'autorització/representació adequadament per poder fer-vos l'entrega dels documents i/o poder accedir a informació protegida del titular.

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: "Serveis i tràmits gencat"
Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Tràmits.
Legitimació: missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gestió dels diferents serveis públics de la seva competència. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda .
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.