Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Oficina d'Afers Socials i Famílies de Falset  ( Més informació )
Adreça:
Carrer de Miquel Barceló, 21, Falset (43730) Priorat, Tarragona, Espanya
Telèfon:
-
Fax:
-
Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 14 h segons calendari. Tancat: el mes d'agost, els dies 24 i 31 de desembre i les corresponents festes locals.
Altres dades:
IMPORTANT: Cita prèvia obligatòria per a tots els tràmits i gestions. Cada cita prèvia correspon a un únic tràmit. No és possible fer més d’un tràmit en una única cita.

Per sol·licitar o renovar el TÍTOL DE FAMÍLIA NOMBROSA i obtenir una cita correcta heu de seleccionar obligatòriament: Societat, ciutadania i famílies > Famílies > Títols de família nombrosa. No seleccioneu el tema “Certificat de família nombrosa” si el que voleu és sol·licitar o renovar un títol de família nombrosa. Si seleccioneu aquesta opció només se us podrà emetre un certificat. Si no marqueu aquests temes per demanar dia i hora, la cita prèvia no quedarà demanada correctament i no us podrem atendre el dia que us presenteu a l'oficina.

Recordeu que abans del dia de la visita heu de consultar al portal "tramits.gencat.cat" (http://web.gencat.cat/ca/tramits) tota la documentació o informació que necessitareu per completar el tràmit. Per a més informació també podeu trucar al 012.

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: "Serveis i tràmits gencat"

Responsable del tractament: Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Tràmits.

Legitimació: missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.

Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gestió dels diferents serveis públics de la seva competència. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.

Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori .

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació detallada del tractament.