Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
377. Àrea Bàsica d'Agents Rurals del Baix Ebre
Adreça:
Carrer Migdia, 24 A, Tortosa (43500) Baix Ebre, Tarragona, Espanya
Telèfon:
977442116
Fax:
-
Horari:
Atencions només amb cita prèvia
Altres dades:
En cas de demanar cita per recuperar un objecte comissat es requereix que, el dia de la cita, la persona interessada presenti el document de resolució de l'expedient sancionador, en el qual hi consti l'acord de devolució d'efectes comissats, així com el justificant de pagament de la sanció, si és el cas. Si la persona que vol recuperar els efectes comissats és diferent a la persona a la qual se li van comissar, cal que dugui autorització escrita i signada i fotocòpia del DNI d'aquesta

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: "Serveis i tràmits gencat"
Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Tràmits.
Legitimació: missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gestió dels diferents serveis públics de la seva competència. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda .
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.