Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Oficina AGAUR  ( Més informació )
Adreça:
Passeig Lluís Companys, 23 1ª planta, Barcelona (08010) Barcelonès, Barcelona, Espanya
Telèfon:
933106394
Fax:
932683469
Horari:
10-13:30
Altres dades:
<p><font face="Times New Roman" size="3"><span style="font-family: &quot;Verdana&quot;,sans-serif; font-size: 7.5pt">Atenci&oacute; presencial suspesa temporalment. Registre obert, amb cita pr&egrave;via, exclusivament per a registre de documents. Horari de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores. Nom&eacute;s pot accedir a l'interior de l'edifici una persona, excepte per necessitats especials, i en l'hora convinguda a la cita pr&egrave;via. Cal accedir amb mascareta. Moltes gr&agrave;cies per la seva col&middot;laboraci&oacute;.</span></font></p>

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: "Serveis i tràmits gencat"
Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Tràmits.
Legitimació: missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gestió dels diferents serveis públics de la seva competència. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda .
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.