Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Oficina d'Atenció Ciutadana a Girona  ( Més informació )
Adreça:
Plaça Pompeu Fabra, 1, Girona (17002) Gironès, Girona, Espanya
Telèfon:
-
Fax:
-
Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 17 h. Dissabtes, registre de 9 a 14 h, per serveis i tràmits cal demanar cita prèvia. Horari d'estiu (de l'1 de juliol al 31 d'agost): de dilluns a divendres de 9 a 15 h. Dissabtes de juliol, registre de 9 a 14 h, per serveis i tràmits cal demanar cita prèvia. Dissabtes d'agost tancat. Dies amb horari especial de 9 a 14 h (excepte si coincideixen en dissabte o festiu, que romandrà tancat): 5 de gener, 23 d'abril, 24 i 31 de desembre (24 i 31 de desembre per serveis i tràmits cal demanar cita prèvia). L'any 2020, els dissabtes següents romandrà tancat: 11 d'abril, 2 de maig i 12 de setembre.
Altres dades:
L'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona ofereix als ciutadans informació i suport en relació amb: - els serveis i l'organització de la Generalitat de Catalunya, - les característiques i fases dels diferents procediments que afecten l'Administració de la Generalitat de Catalunya, - la formalització d'impresos administratius i la redacció formal de sol·licituds, peticions i suggeriments dirigits a l'Administració, - la presentació i registre d'entrada de documents a lliurar a l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Nota: Aquesta oficina no realitza atenció telefònica.

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: "Serveis i tràmits gencat"
Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Tràmits.
Legitimació: missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gestió dels diferents serveis públics de la seva competència. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda .
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.