Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Registre Civil de Granollers
Adreça:
Carrer Josep Umbert, 124, Granollers (08402) Vallès Oriental, Barcelona, Espanya
Telèfon:
936934502
Fax:
936934503
Horari:
De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h. S'ha de demanar cita prèvia. Cal presentar-se al taulell del Registre Civil cinc minuts abans de l'hora concertada.
Altres dades:
Abans de demanar cita, reviseu la documentació a aportar i els requisits a complir. Aquesta informació la trobareu a la Seu judicial electrònica de Catalunya: Què cal fer si > Vull demanar una cita prèvia > Registre civil> Registre civil de Granollers. Actualment es pot demanar cita prèvia per a realitzar els següents tràmits: inscripció de naixement, jures de nacionalitat espanyola, opció de nacionalitat espanyola, nacionalitat espanyola per residència de menors de 14 anys, nacionalitat espanyola per simple presumpció, canvi de nom per ús, traducció de nom, inversió de cognoms, expedient de matrimoni, inscripció d'un matrimoni casat a l'estranger, rectificació d'errors, inscripció d'un naixement produït a l'estranger.

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: "Serveis i tràmits gencat"
Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Tràmits.
Legitimació: missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gestió dels diferents serveis públics de la seva competència. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda .
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.