Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Oficina d'Atenció Ciutadana dels Serveis Centrals del Departament de Drets Socials  ( Més informació )
Adreça:
Passeig del Taulat, 266-270, Barcelona (08019) Barcelonès, Barcelona, Espanya
Telèfon:
-
Fax:
-
Horari:
Horari d'hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig): de dilluns a divendres, de 9 a 15 h; dijous, de 9 a 17 h. Horari d'estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre): de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores. Horari només de matí (de 9 a 14 hores): 5 de gener, 23 d'abril i 24 i 31 de desembre (si aquests dies coincideixen en dissabte o festiu, el registre romandrà tancat).
Altres dades:
Cita prèvia per a tots els tràmits i gestions. AVÍS: per sol·licitar el Títol de família nombrosa cal seleccionar obligatòriament aquests temes en els desplegables de tema que trobareu més avall: Societat, ciutadania i famílies > Famílies > Títols de família nombrosa. Si no marqueu aquests temes per demanar dia i hora, la cita prèvia no queda demanada correctament i no se us atendrà el dia que us presenteu a l'oficina. Recordeu que abans del dia de la visita heu de consultar la informació del tràmit que voleu fer i la documentació que necessitareu per completar-lo al web gencat.cat/tramits. La cita prèvia per les sol·licituds de la *pensió no contributiva per jubilació *prestació per a necessitats bàsiques *prestació per a despeses de la llar només es poden demanar a través del 900 400 012. La cita prèvia per a les sol·licituds de *renda garantida de ciutadania i del *complement de pensions, prestacions i altres ajuts estatals per a no activables també es poden demanar opcionalment a través del 900 400 012 o des del web on us trobeu, marcant els temes Serveis socials > Renda garantida de ciutadania.

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: "Serveis i tràmits gencat"

Responsable del tractament: Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

Finalitat del tractament: garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Tràmits.

Legitimació: missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.

Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gestió dels diferents serveis públics de la seva competència. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.

Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori .

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació detallada del tractament.