Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Oficina d'Atenció Ciutadana a Girona  ( Més informació )
Adreça:
Plaça Pompeu Fabra, 1, Girona (17002) Gironès, Girona, Espanya
Telèfon:
-
Fax:
-
Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 17 h. Dissabtes, registre de 9 a 14 h, per serveis i tràmits cal demanar cita prèvia. Horari d'estiu (de l'1 de juliol al 31 d'agost): de dilluns a divendres de 9 a 15 h. Dissabtes, registre de 9 a 14 h, per serveis i tràmits cal demanar cita prèvia. Dies amb horari especial de 9 a 14 h (excepte si coincideixen en dissabte o festiu, que romandrà tancat): 5 de gener, 23 d'abril, 24 i 31 de desembre (24 i 31 de desembre per serveis i tràmits cal demanar cita prèvia). L'any 2019, els dissabtes següents romandrà tancat: 20 d'abril, 2 de novembre i 7 de desembre. I tots els dissabtes del mes d'agost.
Altres dades:
L'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona ofereix als ciutadans informació i suport en relació amb: - els serveis i l'organització de la Generalitat de Catalunya, - les característiques i fases dels diferents procediments que afecten l'Administració de la Generalitat de Catalunya, - la formalització d'impresos administratius i la redacció formal de sol·licituds, peticions i suggeriments dirigits a l'Administració, - la presentació i registre d'entrada de documents a lliurar a l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Nota: Aquesta oficina no realitza atenció telefònica.

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Emparament de donades

Informacion basica sus era proteccion de donades

Identificacion deth tractament: "Servicis e tramits gencat"
Responsable deth tractament: Direccion Generau d'Atencion Ciutadana. Departament dera Vicepresidència e d'Economia e Isènda.
Finalitat deth tractament: garantir era traçabilitat de totes es gestions qu'era ciutadania realize damb era Administracion dera Generalitat de Catalonha, mejançant era plataforma corporativa dera Generalitat Gencat Servicis e Tramits.
Legitimacion: mission realizada en interès public o exercici de poders publics e consentiment dera persona interessada.
Destinataris: se preven comunicacions de donades as departaments dera Generalitat e entitats vinculades que'n depenen pera legislacion des diuèrsi servicis publics dera sua competéncia. Es donades tanben se comunicaràn as encargadi deth tractament que provedissen es servicis TIC per compde deth responsable deth tractament.
Drets des persones interessades: sollicitar er accès, rectificacion o supression des donades, e era limitacion o oposicion ath tractament. Cau utilizar es formularis disponibles ena plana web deth Departament dera Vicepresidència e d'Economia e Isènda.
Informacion addicionau: se voletz ampliar aguesta informacion podetz consultar era informacion addicional deth tractament.