Cita prèvia

Cita prèvia

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades de l'oficina

Oficina:
Agència Habitatge/BCN-Diputació-Atenció presencial  ( Més informació )
Adreça:
Carrèr de la Diputació, 92, Barcelona (08015) Barcelonès, Barcelona, Espanya
Telèfon:
932287100
Fax:
932287105
Horari:
De 9 a 14 hores, de dilluns a divendres
Altres dades:
SITUACIO EXCEPCIONAL: D'acord amb les mesures mesures d'higiene i prevenci&oacute;, recordem que &eacute;s obligatori l'&uacute;s de mascaretes per accedir a l'oficina. Tamb&eacute; recordem que nom&eacute;s es permet accedir una persona per a cada punt d'atenci&oacute;. Si venen diverses persones, nom&eacute;s en podr&agrave; accedir una i la resta hauran d'esperar a la sala d'espera o preferiblement a l'exterior, tret de les persones que requereixin d'acompanyament. _________________________________________________________________________________________________________________________________ AVIS IMPORTANT: Per a gestions i inscripci&oacute; al Registre de Sol&middot;licitants per a la ciutat de Barcelona us heu de dirigir a les oficines d'habitatge del Consorci de l'Habitatge de Barcelona. _________________________________________________________________________________________________________________________________ INFORMACIO MOLT IMPORTANT, SI US PLAU, SEGUIU AQUESTES INSTRUCCIONS AMB PRECISI&Oacute; Reserveu sempre les cites pr&egrave;vies al vostre nom, tant si &eacute;s persona f&iacute;sica, com si &eacute;s persona jur&iacute;dica, ja que en el moment de presentar-vos a l'oficina us demanaran el document identificador. De no fer-ho aix&iacute;, les cites podran ser anul&middot;lades. Cal que us presenteu i identifiqueu al mostrador de recepci&oacute; 5 minuts abans de l'hora concertada, acreditant l'autoritzaci&oacute;/representaci&oacute;, si escau. Tanmateix, en el cas de gestories, associacions, federacions, sindicats, etc., caldr&agrave; que presenteu el vostre carnet professional, d'associat, d'afiliat, etc., per tal de poder accedir-hi. Recordeu que, si la persona que s'hi presenta no &eacute;s el titular del tr&agrave;mit, us caldr&agrave; acreditar l'autoritzaci&oacute;/representaci&oacute; adequadament per poder fer-vos l'entrega dels documents i/o poder accedir a informaci&oacute; protegida del titular. RECORDEU que si us presenteu al mostrador de recepci&oacute; 5 min. m&eacute;s tard de l'hora concertada, per al bon funcionament de l'oficina, us anul&middot;larem la cita sol&middot;licitada i haureu de demanar torn i esperar que us atenguin.<br />

Dades de la cita

Dades de contacte

Heu d'introduir un correu electrònic o un telèfon mòbil.**

Gestió d'avisos

Seleccioneu el tipus d'avís que voleu rebre marcant un dels canals de comunicació disponibles.

Emparament de donades

Informacion basica sus era proteccion de donades

Identificacion deth tractament: "Servicis e tramits gencat"
Responsable deth tractament: Direccion Generau d'Atencion Ciutadana. Departament dera Vicepresidència e d'Economia e Isènda.
Finalitat deth tractament: garantir era traçabilitat de totes es gestions qu'era ciutadania realize damb era Administracion dera Generalitat de Catalonha, mejançant era plataforma corporativa dera Generalitat Gencat Servicis e Tramits.
Legitimacion: mission realizada en interès public o exercici de poders publics e consentiment dera persona interessada.
Destinataris: se preven comunicacions de donades as departaments dera Generalitat e entitats vinculades que'n depenen pera legislacion des diuèrsi servicis publics dera sua competéncia. Es donades tanben se comunicaràn as encargadi deth tractament que provedissen es servicis TIC per compde deth responsable deth tractament.
Drets des persones interessades: sollicitar er accès, rectificacion o supression des donades, e era limitacion o oposicion ath tractament. Cau utilizar es formularis disponibles ena plana web deth Departament dera Vicepresidència e d'Economia e Isènda.
Informacion addicionau: se voletz ampliar aguesta informacion podetz consultar era informacion addicional deth tractament.