Consultes, queixes i sugeriments
Empleneu el següent formulari per tal de realitzar la vostre Consulta. Queixa o Sugeriment:
  • Multimèdia sobre Rodalies
Inici  >  Atenció al client  >  Consultes i reclamacions

Consultas, quejas o reclamaciones y sugerencias


Utilitzeu aquest formulari per enviar els vostres comentaris, preguntes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya.
Feu el seguiment de la vostra gestió a través de l'Estat de les meves gestions que trobareu a l'apartat Tràmits de gencat.cat, amb el codi de resposta (ID) que rebreu quan envieu el formulari o trucant al 012.

Els camps marcats amb  *  són obligatoris.
Comunicació
Grup de dades per a seleccionar del tipus de gestió a realitzar
Vull *
Grup de dades per a seleccionar el tema i subtemes de la gestió
Grup de dades per a introduir la descripció de la gestió
Adjuntar document :
Grup de dades per a introduir l'identificador d'una gestió relacionada
Dades de contacte
Grup de dades per a informar les dades de contacte
Grup de dades per a informar l'adreça del correu electrònic de contacte
Si aquesta gestió està relacionada amb una empresa, podeu emplenar el camp Raó social i el document identificatiu corresponent
Grup de dades per a informar l'adreça postal de contacte
Adreça


Grup de dades per a informar el telèfon de contacte
Telèfon preferent
Avisos
Seleccioneu el canal pel qual voleu rebre un avís quan hi hagi un canvi d'estat en aquesta comunicació.


La Generalitat de Catalunya us respondrà en català. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en anglès, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicació.
 			
Protecció de dades
De acuerdo con el artículo 5 de la Ley orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal, le informamos que sus datos personales serán recogidos, incorporados y tratados en el fichero automatizado Servicios i trámites gencat, la finalidad del cual es garantizar la trazabilidad de todas las gestiones que la ciudadanía realiza con la Administración de la Generalitat de Catalunya, a través de la plataforma corporativa Gencat Servicios y Trámites. El órgano responsable del fichero es la Dirección General de Atención Ciudadana y la dirección en la que la persona interesada puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición es Vía Laietana, 14, 3ª planta, 08003 Barcelona. La aceptación de estas condiciones supone el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicite a través de este portal y, si procede, para llevar a cabo las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el citado fichero automatizado.
  
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya