Utilitzeu aquest formulari per enviar les vostres consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya.

No utilitzeu aquest formulari per iniciar un trmit ni per aportar-hi dades o documentaci relacionada amb un trmit ja iniciat. En aquests casos, cerqueu el trmit a Trmits gencat i, si no hi ha el que busqueu o hi ha alguna incidncia tcnica, utilitzeu el formulari de petici genrica.

Podeu fer seguiment de les vostres gestions des de l'apartat Estat de les meves gestions, des de l'rea privada o b trucant al 012, amb el codi (ID) que rebreu desprs d'enviar el formulari.


Els camps marcats amb * sn obligatoris.

Comunicaci

Vull :
Sollicitar informaci
Formular una queixa
Donar una opini o fer un suggeriment
Indiqueu tota aquella informaci que pugui ser rellevant per a la correcta gesti de la vostra comunicaci.

Dades de contacte

Si aquesta gesti est relacionada amb una empresa, podeu emplenar el camp Ra social i el document identificatiu corresponent

Avisos

Seleccioneu el canal pel qual voleu rebre un avs quan hi hagi un canvi d'estat en aquesta comunicaci.

SMS

Correu electrnic

La Generalitat de Catalunya us respondr en catal. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en angls, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicaci.

Informaci bsica sobre protecci de dades

Tractament: Serveis i trmits gencat

Responsable del tractament: Direcci General de Serveis Digitals i Experincia Ciutadana.

Finalitat: Garantir la traabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administraci de la Generalitat de Catalunya, mitjanant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Trmits.

Usos: Tramitaci i atenci de les gestions que fa la ciutadania a travs de la plataforma. Inclou la gesti de les cites amb les OACs i la gesti de consultes, queixes i suggeriments de la ciutadania. Avaluar la satisfacci de les persones usuries.

Drets de les persones interessades: podeu sollicitar l'accs i la rectificaci de les vostres dades, aix com la supressi o la limitaci del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pgina web del Departament de la Presidncia .

Informaci addicional

Accepto les condicions