Consultes, queixes i sugeriments
Empleneu el següent formulari per tal de realitzar la vostre Consulta. Queixa o Sugeriment:
  • Multimèdia sobre Rodalies
Inici  >  Atenció al client  >  Consultes i reclamacions

Consultes, queixes o reclamacions i suggeriments


Utilitzeu aquest formulari per enviar els vostres comentaris, preguntes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya.
Feu el seguiment de la vostra gestió a través de l'Estat de les meves gestions que trobareu a l'apartat Tràmits de gencat.cat, amb el codi de resposta (ID) que rebreu quan envieu el formulari o trucant al 012.

Els camps marcats amb  *  són obligatoris.
Comunicació
Grup de dades per a seleccionar del tipus de gestió a realitzar
Vull *
Grup de dades per a seleccionar el tema i subtemes de la gestió
Grup de dades per a introduir la descripció de la gestió
Adjuntar document :
Grup de dades per a introduir l'identificador d'una gestió relacionada
Dades de contacte
Grup de dades per a informar les dades de contacte
Grup de dades per a informar l'adreça del correu electrònic de contacte
Si aquesta gestió està relacionada amb una empresa, podeu emplenar el camp Raó social i el document identificatiu corresponent
Grup de dades per a informar l'adreça postal de contacte
Adreça


Grup de dades per a informar el telèfon de contacte
Telèfon preferent
Avisos
Seleccioneu el canal pel qual voleu rebre un avís quan hi hagi un canvi d'estat en aquesta comunicació.


La Generalitat de Catalunya us respondrà en català. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en anglès, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicació.
 			
Protecció de dades
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en el fitxer automatitzat Serveis i tràmits gencat, la finalitat del qual és garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa Gencat Serveis i Tràmits. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3a planta, 08003 Barcelona. L'acceptació d'aquestes condicions suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat.
  
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya