Formulari de contacte

B˙stia de contacte

Utilitzeu aquest formulari per enviar les vostres consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya.

No utilitzeu aquest formulari per iniciar un trÓmit ni per aportar-hi dades o documentaciˇ relacionada amb un trÓmit ja iniciat. En aquests casos, cerqueu el trÓmit a TrÓmits gencat i, si no hi ha el que busqueu o hi ha alguna incidŔncia tŔcnica, utilitzeu el formulari de peticiˇ genŔrica.

Podeu fer seguiment de les vostres gestions des de l'apartat Estat de les meves gestions, des de l'└rea privada o bÚ trucant al 012, amb el codi (ID) que rebreu desprÚs d'enviar el formulari.


Els camps marcats amb * sˇn obligatoris.

Comunicaciˇ

Vull :
SolĚlicitar informaciˇ
Formular una queixa
Donar una opiniˇ o fer un suggeriment
Indiqueu tota aquella informaciˇ que pugui ser rellevant per a la correcta gestiˇ de la vostra comunicaciˇ.

Dades de contacte

Si aquesta gestiˇ estÓ relacionada amb una empresa, podeu emplenar el camp Raˇ social i el document identificatiu corresponent

Avisos

Seleccioneu el canal pel qual voleu rebre un avÝs quan hi hagi un canvi d'estat en aquesta comunicaciˇ.

SMS

Correu electr˛nic

La Generalitat de Catalunya us respondrÓ en catalÓ. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en anglŔs, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicaciˇ.

Informaciˇ bÓsica sobre protecciˇ de dades

Tractament: Serveis i trÓmits gencat

Responsable del tractament: Direcciˇ General de Serveis Digitals i ExperiŔncia Ciutadana.

Finalitat: Garantir la trašabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administraciˇ de la Generalitat de Catalunya, mitjanšant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i TrÓmits.

Usos: Tramitaciˇ i atenciˇ de les gestions que fa la ciutadania a travÚs de la plataforma. Inclou la gestiˇ de les cites amb les OACs i la gestiˇ de consultes, queixes i suggeriments de la ciutadania. Avaluar la satisfacciˇ de les persones usuÓries.

Drets de les persones interessades: podeu solĚlicitar l'accÚs i la rectificaciˇ de les vostres dades, aixÝ com la supressiˇ o la limitaciˇ del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pÓgina web del Departament de la PresidŔncia .

Informaciˇ addicional

Accepto les condicions