Accés al contingut Accés al menú de la secció
departament
Inici > El Departament

Bústia de contacte


Utilitzeu aquest formulari per fer arribar els vostres comentaris, preguntes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya.
Podeu fer el seguiment de la vostra petició a través de l'Oficina Virtual de Tràmits (des de l'apartat Estat de les meves gestions) amb el codi de resposta (ID) que se us facilitarà quan envieu el formulari, o trucant al 012.

Els camps marcats amb  *  són obligatoris.
Comunicació
Grup de dades per a seleccionar del tipus de gestió a realitzar
Grup de dades per a seleccionar el tema i subtemes de la gestió
Grup de dades per a introduir la descripció de la gestió
Arxiu adjunt :
Grup de dades per a introduir l'identificador d'una gestió relacionada
Dades de contacte
Grup de dades per a informar les dades de contacte
Grup de dades per a informar l'adreça del correu electrònic de contacte
Si aquesta gestió està relacionada amb una empresa, podeu emplenar el camp Raó social i el document identificatiu corresponent
Grup de dades per a informar l'adreça postal de contacte
Adreça


Grup de dades per a informar el telèfon de contacte
Telèfon preferent
Avisos de notificacions i esdeveniments
Seleccioneu el canal pel qual voleu rebre un avís quan hi hagi un canvi d'estat en aquesta comunicació.


La Generalitat de Catalunya us respondrà en català. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en anglès, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicació.

Protecció de dades
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat la finalitat del qual és garantir la traçabilitat de les tramitacions i comunicacions electròniques que es gestionen a través de la plataforma tecnològica corporativa Gencat Serveis i Tràmits així com gestionar el Tauler electrònic de la Generalitat, el Registre general electrònic i la Bústia de contacte de la Generalitat.   L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.   L'acceptació d'aquestes condicions comporta el vostre consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu -i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació- així com també a la seva incorporació posterior a l'esmentat fitxer automatitzat.
  

 
 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya