A travs d'aquest formulari electrnic podeu donar la vostra opini, sollicitar informaci i fer arribar suggeriments al president Mas.


Els camps marcats amb * sn obligatoris.

Contactar amb el president Mas

Sollicitar informaci
Formular una queixa
Donar una opini o fer un suggeriment
Indiqueu tota aquella informaci que pugui ser rellevant per a la correcta gesti de la vostra comunicaci.

Dades de contacte

La Generalitat de Catalunya us respondr en catal. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en angls, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicaci.
Informaci bsica sobre protecci de dades

Identificaci del tractament: "Serveis i trmits gencat"
Responsable del tractament: Direcci General d'Atenci Ciutadana. Departament de la Vicepresidncia i d'Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: garantir la traabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administraci de la Generalitat de Catalunya, mitjanant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Trmits.
Legitimaci: missi realitzada en inters pblic o exercici de poders pblics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gesti dels diferents serveis pblics de la seva competncia. Les dades tamb es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sollicitar l'accs, rectificaci o supressi de les dades, i la limitaci o oposici al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pgina web del Departament de la Vicepresidncia i d'Economia i Hisenda .
Informaci addicional: si voleu ampliar aquesta informaci podeu consultar la informaci addicional del tractament.
Accepto les condicions