A travs d'aquest formulari electrnic podeu donar la vostra opini, sollicitar informaci i fer arribar suggeriments al president Mas.


Els camps marcats amb * sn obligatoris.

Contactar amb el president Mas

Sollicitar informaci
Formular una queixa
Donar una opini o fer un suggeriment
Indiqueu tota aquella informaci que pugui ser rellevant per a la correcta gesti de la vostra comunicaci.

Dades de contacte

La Generalitat de Catalunya us respondr en catal. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en angls, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicaci.
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecci de dades de carcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en el fitxer automatitzat Serveis i trmits gencat, la finalitat del qual s garantir la traabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administraci de la Generalitat de Catalunya, mitjanant la plataforma corporativa Gencat Serveis i Trmits. L'rgan responsable del fitxer s la Direcci General d'Atenci Ciutadana i l'adrea on la persona interessada pot exercir els drets d'accs, rectificaci, cancellaci i oposici s Via Laietana, 14, 3a planta, 08003 Barcelona. L'acceptaci d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestaci dels serveis que solliciteu a travs d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessries amb les administracions o entitats pbliques que intervinguin en la tramitaci, i la seva posterior incorporaci en l'esmentat fitxer automatitzat.
Accepto les condicions