Utilitzeu aquest formulari per enviar les vostres consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya.

No utilitzeu aquest formulari per iniciar un trmit ni per aportar-hi dades o documentaci relacionada amb un trmit ja iniciat. En aquests casos, cerqueu el trmit a Trmits gencat i, si no hi ha el que busqueu o hi ha alguna incidncia tcnica, utilitzeu el formulari de petici genrica.

Podeu fer seguiment de les vostres gestions des de l'apartat Estat de les meves gestions, des de l'rea privada o b trucant al 012, amb el codi (ID) que rebreu desprs d'enviar el formulari.


Els camps marcats amb * sn obligatoris.

Comunicaci

Vull :
Sollicitar informaci
Formular una queixa
Donar una opini o fer un suggeriment
Indiqueu tota aquella informaci que pugui ser rellevant per a la correcta gesti de la vostra comunicaci.

Dades de contacte

Si aquesta gesti est relacionada amb una empresa, podeu emplenar el camp Ra social i el document identificatiu corresponent

Avisos

Seleccioneu el canal pel qual voleu rebre un avs quan hi hagi un canvi d'estat en aquesta comunicaci.

SMS

Correu electrnic

La Generalitat de Catalunya us respondr en catal. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en angls, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicaci.

Informaci bsica sobre protecci de dades

Identificaci del tractament: "Serveis i trmits gencat"

Responsable del tractament: Direcci General de Serveis Digitals i Experincia Ciutadana. Departament de la Vicepresidncia i de Poltiques Digitals i Territori.

Finalitat del tractament: garantir la traabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administraci de la Generalitat de Catalunya, mitjanant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Trmits.

Legitimaci: missi realitzada en inters pblic o exercici de poders pblics i consentiment de la persona interessada.

Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gesti dels diferents serveis pblics de la seva competncia. Les dades tamb es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.

Drets de les persones interessades: sollicitar l'accs, rectificaci o supressi de les dades, i la limitaci o oposici al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pgina web del Departament de la Vicepresidncia i de Poltiques Digitals i Territori .

Informaci addicional: si voleu ampliar aquesta informaci podeu consultar la informaci detallada del tractament.

Accepto les condicions