Bústia de contacte

Formulari de dades obertes

Utilitzeu aquest formulari per enviar les vostres consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya.

No utilitzeu aquest formulari per iniciar un tràmit ni per aportar-hi dades o documentació relacionada amb un tràmit ja iniciat. En aquests casos, cerqueu el tràmit a Tràmits gencat i, si no hi ha el que busqueu o hi ha alguna incidència tècnica, utilitzeu el formulari de petició genèrica.

Podeu fer seguiment de les vostres gestions des de l'apartat Estat de les meves gestions, des de l'Àrea privada o bé trucant al 012, amb el codi (ID) que rebreu després d'enviar el formulari.


Els camps marcats amb * són obligatoris.

Formulari de dades obertes

Vull :
Sol·licitar informació
Formular una queixa
Donar una opinió o fer un suggeriment
La vostra col·laboració és imprescindible per a la millora contínua del portal. Utilitzeu el formulari per suggerir la publicació de dades, aportar els vostres comentaris sobre el portal o sobre algun dataset en concret, compartir els articles o estudis que hàgiu elaborat utilitzant les dades obertes del portal, demanar assessorament o suport en relació a un conjunt de dades, a la plataforma tecnològica i/o en la reutilització de les dades i per altres dubtes, queixes o suggeriments.

Dades de contacte

Avisos

Seleccioneu el canal pel qual voleu rebre un avís quan hi hagi un canvi d'estat en aquesta comunicació.

SMS

Correu electrònic

La Generalitat de Catalunya us respondrà en català. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en anglès, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicació.

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tractament: Serveis i tràmits gencat

Responsable del tractament: Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana.

Finalitat: Garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Tràmits.

Usos: Tramitació i atenció de les gestions que fa la ciutadania a través de la plataforma. Inclou la gestió de les cites amb les OACs i la gestió de consultes, queixes i suggeriments de la ciutadania. Avaluar la satisfacció de les persones usuàries.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l'accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència .

Informació addicional

Accepto les condicions