Utilitzeu aquest formulari per enviar els vostres comentaris, preguntes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya. Feu el seguiment de la vostra gesti a travs de l'Estat de les meves gestions que trobareu a l'apartat Trmits de Canal Empresa, amb el codi de resposta (ID) que rebreu quan envieu el formulari o trucant al 012.


Els camps marcats amb * sn obligatoris.

Comunicaci

Sollicitar informaci
Formular una queixa
Donar una opini o fer un suggeriment
Indiqueu tota aquella informaci que pugui ser rellevant per a la correcta gesti de la vostra comunicaci.
Si aquesta comunicaci fa referncia a un altre trmit o gesti prvia, podeu indicar el seu codi identificador (ID).

Dades de contacte

Si aquesta gesti est relacionada amb una empresa, podeu emplenar el camp Ra social i el document identificatiu corresponent

Avisos

Seleccioneu el canal pel qual voleu rebre un avs quan hi hagi un canvi d'estat en aquesta comunicaci.


Correu electrnic
La Generalitat de Catalunya us respondr en catal. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en angls, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicaci.
Informaci bsica sobre protecci de dades

Identificaci del tractament: "Serveis i trmits gencat"
Responsable del tractament: Direcci General d'Atenci Ciutadana. Departament de la Vicepresidncia i d'Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: garantir la traabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administraci de la Generalitat de Catalunya, mitjanant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i Trmits.
Legitimaci: missi realitzada en inters pblic o exercici de poders pblics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gesti dels diferents serveis pblics de la seva competncia. Les dades tamb es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sollicitar l'accs, rectificaci o supressi de les dades, i la limitaci o oposici al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pgina web del Departament de la Vicepresidncia i d'Economia i Hisenda .
Informaci addicional: si voleu ampliar aquesta informaci podeu consultar la informaci addicional del tractament.
Accepto les condicions