Bstia de contacte

Utilitzeu aquest formulari per enviar els vostres comentaris, preguntes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya. Feu el seguiment de la vostra gesti a travs de l'Estat de les meves gestions que trobareu a l'apartat Trmits de Canal Empresa, amb el codi de resposta (ID) que rebreu quan envieu el formulari o trucant al 012.


Els camps marcats amb * sn obligatoris.

Comunicaci

Sollicitar informaci
Formular una queixa
Donar una opini o fer un suggeriment
Indiqueu tota aquella informaci que pugui ser rellevant per a la correcta gesti de la vostra comunicaci.
Si aquesta comunicaci fa referncia a un altre trmit o gesti prvia, podeu indicar el seu codi identificador (ID).

Dades de contacte

Si aquesta gesti est relacionada amb una empresa, podeu emplenar el camp Ra social i el document identificatiu corresponent

Avisos

Seleccioneu el canal pel qual voleu rebre un avs quan hi hagi un canvi d'estat en aquesta comunicaci.


Correu electrnic
La Generalitat de Catalunya us respondr en catal. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en angls, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicaci.
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecci de dades de carcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en el fitxer automatitzat Serveis i trmits gencat, la finalitat del qual s garantir la traabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administraci de la Generalitat de Catalunya, mitjanant la plataforma corporativa Gencat Serveis i Trmits. L'rgan responsable del fitxer s la Direcci General d'Atenci Ciutadana i l'adrea on la persona interessada pot exercir els drets d'accs, rectificaci, cancellaci i oposici s Via Laietana, 14, 3a planta, 08003 Barcelona. L'acceptaci d'aquestes condicions suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestaci dels serveis que solliciteu a travs d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessries amb les administracions o entitats pbliques que intervinguin en la tramitaci, i la seva posterior incorporaci en l'esmentat fitxer automatitzat.
Accepto les condicions