Contacte

La Generalitat de Catalunya posa a la vostra disposició diferents canals d'atenció ciutadana per sol·licitar informació, fer arribar suggeriments o opinions i formular queixes.

Bstia de contacte

Utilitzeu aquest formulari per fer arribar els vostres comentaris, preguntes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya. Podeu fer el seguiment de la vostra petici a travs de l'Oficina Virtual de Trmits (des de l'apartat Estat de les meves gestions) amb el codi de resposta (ID) que se us facilitar quan envieu el formulari, o trucant al 012.


Els camps marcats amb * sn obligatoris.

Comunicaci

Indiqueu tota aquella informaci que pugui ser rellevant per a la correcta gesti de la vostra comunicaci.
Si aquesta comunicaci fa referncia a un altre trmit o gesti prvia, podeu indicar el seu codi identificador (ID).

Dades de contacte

Si aquesta gesti est relacionada amb una empresa, podeu emplenar el camp Ra social i el document identificatiu corresponent
Mbil
Fix
Cap

Avisos de notificacions i esdeveniments

Seleccioneu el canal pel qual voleu rebre un avs quan hi hagi un canvi d'estat en aquesta comunicaci.

SMS

Correu electrnic
La Generalitat de Catalunya us respondr en catal. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en angls, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicaci.
Protecci de dades
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecci de dades de carcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en el fitxer automatitzat Serveis i trmits gencat, la finalitat del qual s garantir la traabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administraci de la Generalitat de Catalunya, mitjanant la plataforma corporativa Gencat Serveis i Trmits. L'rgan responsable del fitxer s la Direcci General d'Atenci Ciutadana i Difusi i l'adrea on la persona interessada pot exercir els drets d'accs, rectificaci, cancellaci i oposici s Via Laietana, 14, 3a planta, 08003 Barcelona. L'acceptaci d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestaci dels serveis que solliciteu a travs d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessries amb les administracions o entitats pbliques que intervinguin en la tramitaci, i la seva posterior incorporaci en l'esmentat fitxer automatitzat.
Accepto les condicions