B˙stia de contacte

La Generalitat de Catalunya posa a la vostra disposiciˇ el formulari d'atenciˇ ciutadana que trobareu mÚs avall, a mÚs d'altres canals d'atenciˇ ciutadana en quŔ podeu relacionar-vos-hi solĚlicitant informaciˇ, aportant suggeriments, idees o opinions i tambÚ formulant queixes.

Utilitzeu aquest formulari per enviar les vostres consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya.

Feu el seguiment de la vostra gestiˇ trucant al 012 o des de l'apartat TrÓmits de gencat.cat, a estat de les meves gestions, amb el codi de resposta (ID) que rebreu quan envieu el formulari.

AV═S: Amb aquest formulari no podeu tramitar ni enviar documentaciˇ relacionada. Per fer trÓmits o enviar documents, heu de fer-ho pels canals que es detallen a la fitxa informativa de cada trÓmit.


Els camps marcats amb * sˇn obligatoris.

Comunicaciˇ

SolĚlicitar informaciˇ
Formular una queixa
Donar una opiniˇ o fer un suggeriment
Indiqueu tota aquella informaciˇ que pugui ser rellevant per a la correcta gestiˇ de la vostra comunicaciˇ.
Si aquesta comunicaciˇ fa referŔncia a un altre trÓmit o gestiˇ prŔvia, podeu indicar el seu codi identificador (ID).

Dades de contacte

Si aquesta gestiˇ estÓ relacionada amb una empresa, podeu emplenar el camp Raˇ social i el document identificatiu corresponent
M˛bil
Fix
Cap

Avisos

Seleccioneu el canal pel qual voleu rebre un avÝs quan hi hagi un canvi d'estat en aquesta comunicaciˇ.


Correu electr˛nic
La Generalitat de Catalunya us respondrÓ en catalÓ. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, o en anglŔs, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicaciˇ.
Informaciˇ bÓsica sobre protecciˇ de dades

Identificaciˇ del tractament: "Serveis i trÓmits gencat"
Responsable del tractament: Direcciˇ General d'Atenciˇ Ciutadana. Departament de la VicepresidŔncia i d'Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: garantir la trašabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administraciˇ de la Generalitat de Catalunya, mitjanšant la plataforma corporativa de la Generalitat Gencat Serveis i TrÓmits.
Legitimaciˇ: missiˇ realitzada en interŔs p˙blic o exercici de poders p˙blics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen per a la gestiˇ dels diferents serveis p˙blics de la seva competŔncia. Les dades tambÚ es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: solĚlicitar l'accÚs, rectificaciˇ o supressiˇ de les dades, i la limitaciˇ o oposiciˇ al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pÓgina web del Departament de la VicepresidŔncia i d'Economia i Hisenda .
Informaciˇ addicional: si voleu ampliar aquesta informaciˇ podeu consultar la informaciˇ addicional del tractament.
Accepto les condicions